← Back to the section: Miksi

Komentāri miksam "Līgo Dejas 7"

33posts

1. Original post

Miksa lapa https://mix.djbacon.lv/999

2. Reply 1

Liels paldies burvigs miks!!!

3. Reply 2

nezinu visi skan ,sis neskan

4. Reply 3

@Latysh: Prieks, ka patika :)

5. Reply 4

@viesis: PaskatÄ«šos, kas varÄ“tu bÅ«t par vainu.

6. Reply 5

Noklausījos, vnk trūkst vārdu. Super mix :)

7. Reply 6

@djgonchiks: Paldies, paldies :)

8. Reply 7

thanks

9. Reply 8

ZvÄ“rā. BÅ«s šogad atkal kaut kas jauns, pie kā palÄ«got.

10. Reply 9

Vienīgi drusku maisa tie angliskie gabaliņi pa vidu. Tie kaut kā neiet klāt līgo tēmai, manuprāt.:D

11. Reply 10

@ExDec: Paldies. Šis bija kā eksperiments ar ārzemju gabaliem, lai redzÄ“tu vai tāds kādam patiks vai nÄ“.

12. Reply 11

Paldies par pūlēm.

13. Reply 12

Ä»oti žēl, ka bieži lapā dewplayer lago, jo nākas lādÄ“t miksu, taču vÄ“lÄ“jos tikai paklausÄ«ties, ar ko atšÄ·iras no sākotnÄ“jā. :) VarbÅ«t nākamgad varam gaidÄ«t 12h mixu pilnai jāņu naktij? =D

14. Reply 13

@afee: Šajā mājaslapā viss ir smagi vecs, bet jaunā top ļoti ļoti lÄ“nām, tāpÄ“c diemžēl japiecieš gļuki. Es jau pa laikam arÄ« šeit kautko pielaboju. Par garumu jāsaka, ka pagaidām man ir programmas limits 6h cik varu uztaisÄ«t. IespÄ“jams jaunākais versijai (kad tāda iznāks) bÅ«s kvalitatÄ«vāks mp3 eksports, tad arÄ« varÄ“šu bez limita taisÄ«t. Esošai mp3 izklausās traÄ£iski, tāpÄ“c eksportÄ“ju uz wav un tad konvertÄ“ju uz mp3.

15. Reply 14

labais

16. Reply 15

Izklausās diezgan liels čakars. Prieks, ka vispār atradu šo lapu, tagad uzturÄ“šos šeit biežāk, vismaz beidzot atradu ko tādu, kas atbilst manai gaumei. :)

17. Reply 16

18. Reply 17

labs mix

19. Reply 18

Sveiks, šodien ielādÄ“ju Tavu jauno Ä«so Miksu LÄ«go Dejas 7, man jau dikti patika! it Ä«paši patika R. Kaupera dziesma iemiksÄ“taPrāta VÄ“tra - Gara Diena (dj Girts Jaunzems Radio Remix) vai var dabÅ«t tikai pilno versiju vienu pašu bez garā miksa? dikti labi sanācis Kaupera mikss ar Dsiko dj piesitienu

20. Reply 19

Šodien atklāju šo mājas lapu,kaut gan miksus iepriekš biju klausijies.,,Respect,, par darbiem!!! Vismaz reizi gadā uz LÄ«go svÄ“tkiem sanāk dzirdÄ“t kādu no taviem miksiem.viss vienmÄ“r lÄ«menÄ«. Tā turÄ“t,un lai labi lÄ«gojas!!!

21. Reply 20

@Kolapse: Draugos jau nosūtīju tev atbildi un dziesmu. @josh: Paldies, ļoti patikami dzirdēt :)

22. Reply 21

Labvakar, paldies par atgādinājumu,tiešÄm sen neesmu ciemojies pie tevis ,kā teikt Ä«stajā laiķā un Ä«stajā vietā ,bet šoreiz man kautkas neštimmÄ“,jo vÄ“lÄ“jos LÄ«go dejas 7 ielādÄ“t bet man ne vella nesanāk ,nedaudz paklausÄ«jos ,man patÄ«k ,visu diemžēl pašlaik nevarÄ“šu noklausÄ«ties ,jau vÄ“ls . Es jau arÄ« ar to datoru vairāk esmu uz jÅ«s . Ar patiesu cieņu - Gunča ,ceru, ka meita palÄ«dzÄ“s .

23. Reply 22

Labs! Jāņi bez Baecona miksa, nav Jāņi! :)

24. Reply 23

labs

25. Reply 24

@safers: :) Paldies

26. Reply 25

Baigi labi jaunie LÄ«go gabali! Šajos LÄ«go visa nakts pagāja klausoties iepriekšÄ“jos miksus.

27. Reply 26

Nice done Bacon!

28. Reply 27

Labs līgo vakara baļļukam

29. Reply 28

well welll

30. Reply 29

labs ligo

31. Reply 30

Labs :)

32. Reply 31

Jauks mix