Komentāri miksam "Līgo Dejas 7"
33ieraksti
Sākotnējais ieraksts
Miksa lapa https://mix.djbacon.lv/999
Atbilde 1
Liels paldies burvigs miks!!!
Atbilde 2
nezinu visi skan ,sis neskan
Atbilde 3
@Latysh: Prieks, ka patika :)
Atbilde 4
@viesis: PaskatÄ«šos, kas varÄ“tu bÅ«t par vainu.
Atbilde 5
NoklausÄ«jos, vnk trÅ«kst vÄrdu. Super mix :)
Atbilde 6
@djgonchiks: Paldies, paldies :)
Atbilde 7
thanks
Atbilde 8
ZvÄ“rÄ. BÅ«s šogad atkal kaut kas jauns, pie kÄ palÄ«got.
Atbilde 9
VienÄ«gi drusku maisa tie angliskie gabaliņi pa vidu. Tie kaut kÄ neiet klÄt lÄ«go tÄ“mai, manuprÄt.:D
Atbilde 10
@ExDec: Paldies. Šis bija kÄ eksperiments ar Ärzemju gabaliem, lai redzÄ“tu vai tÄds kÄdam patiks vai nÄ“.
Atbilde 11
Paldies par pūlēm.
Atbilde 12
Ä»oti žēl, ka bieži lapÄ dewplayer lago, jo nÄkas lÄdÄ“t miksu, taÄu vÄ“lÄ“jos tikai paklausÄ«ties, ar ko atšÄ·iras no sÄkotnÄ“jÄ. :) VarbÅ«t nÄkamgad varam gaidÄ«t 12h mixu pilnai jÄņu naktij? =D
Atbilde 13
@afee: ŠajÄ mÄjaslapÄ viss ir smagi vecs, bet jaunÄ top ļoti ļoti lÄ“nÄm, tÄpÄ“c diemžēl japiecieš gļuki. Es jau pa laikam arÄ« šeit kautko pielaboju. Par garumu jÄsaka, ka pagaidÄm man ir programmas limits 6h cik varu uztaisÄ«t. IespÄ“jams jaunÄkais versijai (kad tÄda iznÄks) bÅ«s kvalitatÄ«vÄks mp3 eksports, tad arÄ« varÄ“šu bez limita taisÄ«t. Esošai mp3 izklausÄs traÄ£iski, tÄpÄ“c eksportÄ“ju uz wav un tad konvertÄ“ju uz mp3.
Atbilde 14
labais
Atbilde 15
IzklausÄs diezgan liels Äakars. Prieks, ka vispÄr atradu šo lapu, tagad uzturÄ“šos šeit biežÄk, vismaz beidzot atradu ko tÄdu, kas atbilst manai gaumei. :)
Atbilde 16
Atbilde 17
labs mix
Atbilde 18
Sveiks, šodien ielÄdÄ“ju Tavu jauno Ä«so Miksu LÄ«go Dejas 7, man jau dikti patika! it Ä«paši patika R. Kaupera dziesma iemiksÄ“taPrÄta VÄ“tra - Gara Diena (dj Girts Jaunzems Radio Remix) vai var dabÅ«t tikai pilno versiju vienu pašu bez garÄ miksa? dikti labi sanÄcis Kaupera mikss ar Dsiko dj piesitienu
Atbilde 19
Šodien atklÄju šo mÄjas lapu,kaut gan miksus iepriekš biju klausijies.,,Respect,, par darbiem!!! Vismaz reizi gadÄ uz LÄ«go svÄ“tkiem sanÄk dzirdÄ“t kÄdu no taviem miksiem.viss vienmÄ“r lÄ«menÄ«. TÄ turÄ“t,un lai labi lÄ«gojas!!!
Atbilde 20
@Kolapse: Draugos jau nosūtīju tev atbildi un dziesmu. @josh: Paldies, ļoti patikami dzirdēt :)
Atbilde 21
Labvakar, paldies par atgÄdinÄjumu,tiešÄm sen neesmu ciemojies pie tevis ,kÄ teikt Ä«stajÄ laiÄ·Ä un Ä«stajÄ vietÄ ,bet šoreiz man kautkas neštimmÄ“,jo vÄ“lÄ“jos LÄ«go dejas 7 ielÄdÄ“t bet man ne vella nesanÄk ,nedaudz paklausÄ«jos ,man patÄ«k ,visu diemžēl pašlaik nevarÄ“šu noklausÄ«ties ,jau vÄ“ls . Es jau arÄ« ar to datoru vairÄk esmu uz jÅ«s . Ar patiesu cieņu - GunÄa ,ceru, ka meita palÄ«dzÄ“s .
Atbilde 22
Labs! JÄņi bez Baecona miksa, nav JÄņi! :)
Atbilde 23
labs
Atbilde 24
@safers: :) Paldies
Atbilde 25
Baigi labi jaunie LÄ«go gabali! Šajos LÄ«go visa nakts pagÄja klausoties iepriekšÄ“jos miksus.
Atbilde 26
Nice done Bacon!
Atbilde 27
Labs līgo vakara baļļukam
Atbilde 28
well welll
Atbilde 29
labs ligo
Atbilde 30
Labs :)
Atbilde 31
Jauks mix