Komentāri miksam "Līgo Dejas 6"
73posts
Original post
Miksa lapa https://mix.djbacon.lv/725 Vecais nosaukums: Megamix vx 408
Reply 1
Paldies! JÄ, daudz kas dzirdÄ“ts, bet vismaz kas nedaudz savÄdÄks :) JÄklausÄs radio un jÄmēģina kas labi ierakstÄ«t no jaunajiem, bet nu baigi jÄseko un nezin, kÄ ar kvalitÄti.
Reply 2
JÄ, šo tÄ Ätri uztaisiju, lai vismaz kautkas bÅ«tu. No radio nebija laika rakstÄ«t, bet biju uzrÄvies vairÄkÄm ligo izlasÄ“m + man viens lbs cilveks atsÅ«tÄ«ja jaunas dziesmas.
Reply 3
Ceru, ka Tev agrÄko gadu Latvian Gigamix vismaz iesÅ«tÄ«tie dziesmu saraksti vÄ“l ir :) Nu jau rekur arÄ« 2010 - http://www.lanet.lv/news/spice/arch/***.html Kad pÄ“c gadiem tiešÄm nav ko darÄ«t, tos derÄ“tu sameistarot, savÄdÄk LV pÄ“dÄ“jÄ laikÄ nekÄ jauna nav nÄcis klÄt.
Reply 4
JÄ, saraksts esmu nolcis speciÄlÄ mapÄ“c lai nepazÅ«d un kad uznÄks luste un bÅ«s laiks, tad noteikti samiksÄ“šu.
Reply 5
Dzersim un ligosim
Reply 6
Priecigu Līgo
Reply 7
Paldies, labs mix :)
Reply 8
Paldies, ir labs, varēs līgoties
Reply 9
es jau domaju ka sogad nebus mix bet kludijos
Reply 10
forši jaunas dziesmas
Reply 11
I do not undestand any lyrics ... but yuor music is good :)
Reply 12
Patieshaam labs mix :)
Reply 13
Forši ka atkal jauns lÄ«go miksis!
Reply 14
Šis mikss ir labs un patÄ«kami klausÄms, taÄu man ir viens jautÄjums par miksa lejupielÄdÄ“šanu... Kad es par miksu esmu samaksÄjis varu tikai tÄpat ielÄdÄ“t miksu jaunÄ lapÄ, bet nolÄdÄ“t viņu nevaru kÄ to varÄ“ja kÄdreiz izdarÄ«t :) kapÄ“c tÄ?
Reply 15
@kubiks3333: Miksu var ieladet spiezot labo peles pogu uz linka un izvēloties Save Link As (vai kas tml, ka kuram parlukam)
Reply 16
Kaads vareetu man luudzu atsuutiit uz epastu kolas dziesmu snaci minna labaa kvalitaatee? :)
Reply 17
LÅ«dzu - http://www.doremi.lv/index.php?genre=14&artist=249&album=889&show_album=1 - nav ko šmaukties un bÅ«s legÄla dziesma :)
Reply 18
Plds! bet jau vairÄk nevajag viens labs cilveks man jau vinju atsuutiija :)
Reply 19
Šis mix ir ļoti labs, bÅ«tu labi, ja varÄ“tu lejuplÄdÄ“t un klausÄ«ties mašÄ«nÄ :)
Reply 20
Šis liekas bÅ«s riktÄ«gi labs. Šogad varÄ“s lÄ«got.
Reply 21
Paldies, noderes. ;)
Reply 22
BÅ«s kas savÄdÄks-paldies......
Reply 23
super izlase :))
Reply 24
Labs, labs!!! Bet derÄ“tu saturÄ vairÄk svaigas gaļas, tas ir dziesmu.
Reply 25
Sounds stranger but i'm sure that is good as much as your other works. :)
Reply 26
labas!!
Reply 27
super dziesmas!!!
Reply 28
labi ka atradu!!! savÄdÄk bÅ«tu jÄiztiek bez LV dziesmÄm
Reply 29
kas var bÅ«t labÄks par šÄdiem miksiem un dziesmÄm!
Reply 30
Paldies, klausos jau vairÄkus gadus tavus miksus. Laabs darbs ;)
Reply 31
Man patīk!
Reply 32
Super dziesmas , tieši kas vajadzÄ«gs ballÄ«tei! :)
Reply 33
ÄÄÄÄ. es bÅ«tu labprÄt gatava sÄ“dÄ“t visu nakti lai tikai man bÅ«tu 1 lÄ«menis. :D bet esmu ļoti nogurusi lasot jÄņu zÄli. nu ceru ka man rÄ«t bÅ«s 1 lÄ«menis. es ļoti vÄ“los šo albÅ«mu, lai maniem vecÄkiem,radiem,draugiem un man bÅ«tu jauks vakars. ^^
Reply 34
Supr labs!
Reply 35
"Lusene" ieskaties te, iespÄ“jams, ka palÄ«dz ;) LÄ«go Dejas 1-6 var ielÄdÄ“t šeit :) http://www.failiem.lv/list.php?i=zazlbn
Reply 36
VienkÄrši izcils miks!!
Reply 37
es aizmigu pie pc. :D ÄÄ. paldies ka atļÄvi man lejuplÄdÄ“t šo albÅ«mu. kamÄ“r lejuplÄdÄ“jas. tikmÄ“r varu aiziet pagulÄ“t. :D
PALDIES "aicoco" :O milzumlielais paldies!!!
Reply 38
Ļoti labs mixs
Reply 39
Super!
Reply 40
well ...sounds ...with feelings
Reply 41
Nesaprotu, kÄpÄ“c tu nekÄp uz skatuves! Tev ir talants, tavi gabali ir kaut kas!
Reply 42
@bresis: Nav man pieredze mikset dzÄ«vajÄ :)
Reply 43
Klausoties šo mixu ÄtrÄk gribas JÄņujs svinÄ“t!!!Izcils darbs!
Reply 44
thanks
Reply 45
ka saja lapa var lejuplaadeed dziesmu ligo
Reply 46
@oskarins16: AtsevišÄ·as dziesmas nevar, tikai pilnus miksus. Es tevi paaugstinÄju uz SU1 lÄ«meni, tÄ, ka vari šo miksu ielÄdÄ“t, ja vÄ“lies.
Reply 47
par brīvu???
Reply 48
@oskarins16: Nu jÄ :) ĪstÄ nauda nav jÄmaksÄ lai ielÄdÄ“tu. GC gan ir jÄmaksÄ, jo tÄs ir iekšÄ“jÄ nauda, lai no jums dabÅ«tu kÄdus komentÄrus :)
Reply 49
ļoti labs mix...
Reply 50
lot lab liste!
Reply 51
Nu ta beidzot ir kaut kas lÄdzÄ«gs salikts kopÄ - sen jau meklÄ“ju LÄ«go vakaram piemÄ“rotus lÄ«dzi dziedamos meldiņus...
Reply 52
superīgi salikumi, ne ko pielikt vai atņemt!
Reply 53
mana miļotÄ ir sajÅ«smÄ ko Tu esi paveicis
Reply 54
tiešÄm labas dziesmas, tikai žēl ka nevaru tÄs ne nolÄdÄ“t, ne noklausÄ«ties jo man nav "pietiekoši augsts super users"!!! :( un kÄ viņu dabÅ«t augstÄku, šeit nekur nav raxtiitis :(
Reply 55
super dziesmu salikums :) uzradÄs tÄda noskaņa, ka pilnÄ«gi tÅ«daliņ varÄ“tu jau sÄkt svinÄ“t
Reply 56
laba muzika
Reply 57
Labinieks!!!
Reply 58
labi gabali
Reply 59
Lieliski
Reply 60
Labais dÄrza ballÄ«tÄ“s LÄ«go vakaram
Reply 61
tusiņš garantÄ“ts