Komentāri miksam "Līgo Dejas 6"
73ieraksti
Sākotnējais ieraksts
Miksa lapa https://mix.djbacon.lv/725 Vecais nosaukums: Megamix vx 408
Atbilde 1
Paldies! JÄ, daudz kas dzirdÄ“ts, bet vismaz kas nedaudz savÄdÄks :) JÄklausÄs radio un jÄmēģina kas labi ierakstÄ«t no jaunajiem, bet nu baigi jÄseko un nezin, kÄ ar kvalitÄti.
Atbilde 2
JÄ, šo tÄ Ätri uztaisiju, lai vismaz kautkas bÅ«tu. No radio nebija laika rakstÄ«t, bet biju uzrÄvies vairÄkÄm ligo izlasÄ“m + man viens lbs cilveks atsÅ«tÄ«ja jaunas dziesmas.
Atbilde 3
Ceru, ka Tev agrÄko gadu Latvian Gigamix vismaz iesÅ«tÄ«tie dziesmu saraksti vÄ“l ir :) Nu jau rekur arÄ« 2010 - http://www.lanet.lv/news/spice/arch/***.html Kad pÄ“c gadiem tiešÄm nav ko darÄ«t, tos derÄ“tu sameistarot, savÄdÄk LV pÄ“dÄ“jÄ laikÄ nekÄ jauna nav nÄcis klÄt.
Atbilde 4
JÄ, saraksts esmu nolcis speciÄlÄ mapÄ“c lai nepazÅ«d un kad uznÄks luste un bÅ«s laiks, tad noteikti samiksÄ“šu.
Atbilde 5
Dzersim un ligosim
Atbilde 6
Priecigu Līgo
Atbilde 7
Paldies, labs mix :)
Atbilde 8
Paldies, ir labs, varēs līgoties
Atbilde 9
es jau domaju ka sogad nebus mix bet kludijos
Atbilde 10
forši jaunas dziesmas
Atbilde 11
I do not undestand any lyrics ... but yuor music is good :)
Atbilde 12
Patieshaam labs mix :)
Atbilde 13
Forši ka atkal jauns lÄ«go miksis!
Atbilde 14
Šis mikss ir labs un patÄ«kami klausÄms, taÄu man ir viens jautÄjums par miksa lejupielÄdÄ“šanu... Kad es par miksu esmu samaksÄjis varu tikai tÄpat ielÄdÄ“t miksu jaunÄ lapÄ, bet nolÄdÄ“t viņu nevaru kÄ to varÄ“ja kÄdreiz izdarÄ«t :) kapÄ“c tÄ?
Atbilde 15
@kubiks3333: Miksu var ieladet spiezot labo peles pogu uz linka un izvēloties Save Link As (vai kas tml, ka kuram parlukam)
Atbilde 16
Kaads vareetu man luudzu atsuutiit uz epastu kolas dziesmu snaci minna labaa kvalitaatee? :)
Atbilde 17
LÅ«dzu - http://www.doremi.lv/index.php?genre=14&artist=249&album=889&show_album=1 - nav ko šmaukties un bÅ«s legÄla dziesma :)
Atbilde 18
Plds! bet jau vairÄk nevajag viens labs cilveks man jau vinju atsuutiija :)
Atbilde 19
Šis mix ir ļoti labs, bÅ«tu labi, ja varÄ“tu lejuplÄdÄ“t un klausÄ«ties mašÄ«nÄ :)
Atbilde 20
Šis liekas bÅ«s riktÄ«gi labs. Šogad varÄ“s lÄ«got.
Atbilde 21
Paldies, noderes. ;)
Atbilde 22
BÅ«s kas savÄdÄks-paldies......
Atbilde 23
super izlase :))
Atbilde 24
Labs, labs!!! Bet derÄ“tu saturÄ vairÄk svaigas gaļas, tas ir dziesmu.
Atbilde 25
Sounds stranger but i'm sure that is good as much as your other works. :)
Atbilde 26
labas!!
Atbilde 27
super dziesmas!!!
Atbilde 28
labi ka atradu!!! savÄdÄk bÅ«tu jÄiztiek bez LV dziesmÄm
Atbilde 29
kas var bÅ«t labÄks par šÄdiem miksiem un dziesmÄm!
Atbilde 30
Paldies, klausos jau vairÄkus gadus tavus miksus. Laabs darbs ;)
Atbilde 31
Man patīk!
Atbilde 32
Super dziesmas , tieši kas vajadzÄ«gs ballÄ«tei! :)
Atbilde 33
ÄÄÄÄ. es bÅ«tu labprÄt gatava sÄ“dÄ“t visu nakti lai tikai man bÅ«tu 1 lÄ«menis. :D bet esmu ļoti nogurusi lasot jÄņu zÄli. nu ceru ka man rÄ«t bÅ«s 1 lÄ«menis. es ļoti vÄ“los šo albÅ«mu, lai maniem vecÄkiem,radiem,draugiem un man bÅ«tu jauks vakars. ^^
Atbilde 34
Supr labs!
Atbilde 35
"Lusene" ieskaties te, iespÄ“jams, ka palÄ«dz ;) LÄ«go Dejas 1-6 var ielÄdÄ“t šeit :) http://www.failiem.lv/list.php?i=zazlbn
Atbilde 36
VienkÄrši izcils miks!!
Atbilde 37
es aizmigu pie pc. :D ÄÄ. paldies ka atļÄvi man lejuplÄdÄ“t šo albÅ«mu. kamÄ“r lejuplÄdÄ“jas. tikmÄ“r varu aiziet pagulÄ“t. :D
PALDIES "aicoco" :O milzumlielais paldies!!!
Atbilde 38
Ļoti labs mixs
Atbilde 39
Super!
Atbilde 40
well ...sounds ...with feelings
Atbilde 41
Nesaprotu, kÄpÄ“c tu nekÄp uz skatuves! Tev ir talants, tavi gabali ir kaut kas!
Atbilde 42
@bresis: Nav man pieredze mikset dzÄ«vajÄ :)
Atbilde 43
Klausoties šo mixu ÄtrÄk gribas JÄņujs svinÄ“t!!!Izcils darbs!
Atbilde 44
thanks
Atbilde 45
ka saja lapa var lejuplaadeed dziesmu ligo
Atbilde 46
@oskarins16: AtsevišÄ·as dziesmas nevar, tikai pilnus miksus. Es tevi paaugstinÄju uz SU1 lÄ«meni, tÄ, ka vari šo miksu ielÄdÄ“t, ja vÄ“lies.
Atbilde 47
par brīvu???
Atbilde 48
@oskarins16: Nu jÄ :) ĪstÄ nauda nav jÄmaksÄ lai ielÄdÄ“tu. GC gan ir jÄmaksÄ, jo tÄs ir iekšÄ“jÄ nauda, lai no jums dabÅ«tu kÄdus komentÄrus :)
Atbilde 49
ļoti labs mix...
Atbilde 50
lot lab liste!
Atbilde 51
Nu ta beidzot ir kaut kas lÄdzÄ«gs salikts kopÄ - sen jau meklÄ“ju LÄ«go vakaram piemÄ“rotus lÄ«dzi dziedamos meldiņus...
Atbilde 52
superīgi salikumi, ne ko pielikt vai atņemt!
Atbilde 53
mana miļotÄ ir sajÅ«smÄ ko Tu esi paveicis
Atbilde 54
tiešÄm labas dziesmas, tikai žēl ka nevaru tÄs ne nolÄdÄ“t, ne noklausÄ«ties jo man nav "pietiekoši augsts super users"!!! :( un kÄ viņu dabÅ«t augstÄku, šeit nekur nav raxtiitis :(
Atbilde 55
super dziesmu salikums :) uzradÄs tÄda noskaņa, ka pilnÄ«gi tÅ«daliņ varÄ“tu jau sÄkt svinÄ“t
Atbilde 56
laba muzika
Atbilde 57
Labinieks!!!
Atbilde 58
labi gabali
Atbilde 59
Lieliski
Atbilde 60
Labais dÄrza ballÄ«tÄ“s LÄ«go vakaram
Atbilde 61
tusiņš garantÄ“ts