Komentāri miksam "Kareli Dance 37"
25posts
Original post
Miksa lapa https://mix.djbacon.lv/801
Reply 1
a good mix
Reply 2
Wauw what a mix, thanks
Reply 3
you have cleared the track list? not bad if the mix is just as good as the others :)
Reply 4
@Gandalf: Yes, when i moved this mix to proper folders i accidentally deleted tracklist file, so that's why there is no tracklist.
Reply 5
(mm)
Reply 6
nice video mix
Reply 7
super video megamixes,i like your mixes,thanks
Reply 8
Intresanti tie latviesi šajÄ bariņÄ
Reply 9
waooooooo
Reply 10
Nice work. Thank You
Reply 11
I Like your mix
Reply 12
tu vareetu uztaisiit taadu miksu kur ir tikai latviesu dziesmas tikai ne līgo bet, piemēram bermuda divstūri Music utt.
Reply 13
@oskarins16: Nu, ja tu man atsÅ«tÄ«tu dziesmas, tad es varÄ“tu uztaisÄ«t, jo pats latviešus maz klausos, bet labprÄt uztaisÄ«tu šÄdu nonstopu. Dziesmas vari man pa skype (djbacons), uz epastu (***), caur failiem.lv vai arÄ« draugiem.lv :)
Reply 14
Great !!! I like this Oldie-Mix. Thanks
Reply 15
fabulous!
Reply 16
Thanks a lot Good jobs
Reply 17
Paldies par šÄ« veida miksiem - ļoti labi noder darbam pie datora. Labi salaists kopÄ kaut kas jaunÄks ar "oldies". BÅ«tu jau ideÄli, ja kaut kas tÄds jauns bÅ«tu katru nedēļu - bet protams, dziesmu cik ir, tik ir. Un daļa populÄro no vecajiem laikiem šeit var salasÄ«t.
Reply 18
@John: Katru nedēļu varÄ“tu taisÄ«t, ja bÅ«tu dziesmas. Ja man kÄds piegÄdÄtu dziesmas ko likt šÄda veida nonstopÄ, tad es varÄ“tu uztaisÄ«t katru nedēļu vienu bez problÄ“mÄm.
Reply 19
great mix !!
Reply 20
just need more money ;-)
Reply 21
Excellent videomix & tracklist, thank you.
Reply 22
very good
Reply 23
hot mix
Reply 24
Hot