← Back to the section: Miksi

Komentāri miksam "Kareli Dance 37"

25posts

1. Original post

Miksa lapa https://mix.djbacon.lv/801

2. Reply 1

a good mix

3. Reply 2

Wauw what a mix, thanks

4. Reply 3

you have cleared the track list? not bad if the mix is just as good as the others :)

5. Reply 4

@Gandalf: Yes, when i moved this mix to proper folders i accidentally deleted tracklist file, so that's why there is no tracklist.

6. Reply 5

(mm)

7. Reply 6

nice video mix

8. Reply 7

super video megamixes,i like your mixes,thanks

9. Reply 8

Intresanti tie latviesi šajā bariņā

10. Reply 9

waooooooo

11. Reply 10

Nice work. Thank You

12. Reply 11

I Like your mix

13. Reply 12

tu vareetu uztaisiit taadu miksu kur ir tikai latviesu dziesmas tikai ne līgo bet, piemēram bermuda divstūri Music utt.

14. Reply 13

@oskarins16: Nu, ja tu man atsÅ«tÄ«tu dziesmas, tad es varÄ“tu uztaisÄ«t, jo pats latviešus maz klausos, bet labprāt uztaisÄ«tu šÄdu nonstopu. Dziesmas vari man pa skype (djbacons), uz epastu (***), caur failiem.lv vai arÄ« draugiem.lv :)

15. Reply 14

Great !!! I like this Oldie-Mix. Thanks

16. Reply 15

fabulous!

17. Reply 16

Thanks a lot Good jobs

18. Reply 17

Paldies par šÄ« veida miksiem - ļoti labi noder darbam pie datora. Labi salaists kopā kaut kas jaunāks ar "oldies". BÅ«tu jau ideāli, ja kaut kas tāds jauns bÅ«tu katru nedēļu - bet protams, dziesmu cik ir, tik ir. Un daļa populāro no vecajiem laikiem šeit var salasÄ«t.

19. Reply 18

@John: Katru nedēļu varÄ“tu taisÄ«t, ja bÅ«tu dziesmas. Ja man kāds piegādātu dziesmas ko likt šÄda veida nonstopā, tad es varÄ“tu uztaisÄ«t katru nedēļu vienu bez problÄ“mām.

20. Reply 19

great mix !!

21. Reply 20

just need more money ;-)

22. Reply 21

Excellent videomix & tracklist, thank you.

23. Reply 22

very good

24. Reply 23

hot mix

25. Reply 24

Hot